BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Hürriyet

17 Eylül 2008 Çarşamba

Aralarda Sıkıştım Hep






Hayatı suçlamak hep işimize geldi bu ana kadar. Şimdi gerçek olanla karşılıklı oturuyoruz masada. Yüzleşme acıdır hatta yakıcı. Günahlardan arınacağını mı sandın? Zengin yüreklerde taht kurmak aslında aslolan. Ya da tahtın dibinde oturmak, ona , sevilene yakın olmak. Zira pek çok şeyden vazgeçtiğimiz zamanlar oldu. Aşkları, uğraşları ve hayatları bir kenara kaldırıp koyduk.

Yüreğim ezilmesin diye tüm hırçınlığım, kırılmaktan korkuma yaptım tüm çocukluğu. Senin gözlerinde büyümek istedim belki, belki de sen affedecektin beni biliyordum. Buna güveniyordum seni kenara iterken bazen. Seni unuttuğumu bile bile sevdin beni. Ezilmekten korkarken ezdim seni. Haklıydın sanırım, her şey boştu hayatta benden başka, senden başka. Yeni filizlenen bir sevdaydı bizimkisi.

Hakkını verememek korkuttu beni bunca zaman. Gözlerindeki ışığı söndürmekten kaçtım, seni üzmekten …Yıllar kovalasın peşimizden hayal ettiğim buydu aslında başından beri. Aşka teslim olmak acıtır insanı biliyorum. Ben yine aynı yollara düştüm. Sevdalardan dalların uzandığı, yeşilin ve mavinin karışığı, berraklığında kendimi buldum. Seni aradım , adını haykırdım uçan her kelebeğe. Kuş yuvalarında aradım seni. Tabiat sen kokuyordu, evimse senle darmadağın.

Senin hayalin , tüm sıfatlarınla aynaların arasında sıkışıp kaldım bu dolu ama sensiz boş evde. Üzerimde giderken bıraktığın kokun, gözlerimde ,zihnimde hep aynı görüntü sen…..Tüm resimlerini bir odaya topladım evde. Dağılmandan, seni bulamamaktan korktum. Sensizliğin ne zor olacağını bilsem……….Ne fark eder değil mi? Ben sana yüreğimin tam ortasından bağlı, senin yüreğin ben olmuş çoktan. Kara kader diyorum ben bu hayata. Geç kalmışlığın canını seveyim. Sen bana böyle geldin, geç kalmışlığımın tam ortasında. Nefretlerimin içini yakıp acıttın onları. Kül olmuş hayat, alev alev yandı senle…

Rengin ateş olsun, izin de duman. Dünya dursa umurumda değil, sen bendesin ya, bendensin ya. Hırsların öçlerin bittiği noktadayım. Senle doluyum, sen akıyorum hayata. Ben, sen, alevler ve ayna. Şimdi hepimiz aynı odadayız. Aslında her şey sevdam, kokun yine üzerimde. Hayal değil hiç bir şey, hepsi sen ve sevdam. Ben sana kara sevdalıyım bu mavi yeşil yaşamların içinde…….



mavisihir

0 yorum: