BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Hürriyet

17 Aralık 2008 Çarşamba

GÖZYAŞIMSIN



Bir damla senin için akıttım bu gece kalbimden. İçimde hayalinle, yolda tek başıma olmak çok dokundu yüreğime bu gece. Terk eden bendim halbu ki değil mi? Sözlerin kulaklarımda çınladı, an oldu. Bir yokluk yaşıyorum ama eksik olan sen misin ben mi bilmiyorum. Anlamların hepsi iç içe girdi bu gece. Geçmiş sürekli acıyan bir yara oldu içimde. Sen de geçmişte kalsan ne olur sanki. Bir sünger çekmek hayata, tam gücüme ulaşmışken nerden çıktı şimdi bu gözyaşları? Neden yine sen, yine aşk? Düş yakamdan artık aşk, sana söylüyorum. Seni seviyorum demek acı veriyor dedim kaç defa.


Gözyaşımsın dedim sana o zaman. Her damlada seni biraz daha yitirdiğimi bilirken, ağlamak zorunda olmak çok acı geldi bana. Tutamadım zamanı, aşkı ve kendimi. Yitirdim, yittin… Şarkılarda yaşamak kaldı geriye senden ve benden. Biliyorum sen de sakınıyorsun kendini. Olması gerek bu, yaşam öyle bir tuzakmış yitirten, bitiren. Ağlatan bir sevdaymış hayat. Her damlada sevilenle birlikte kendinden bir gün daha öldüren, yüreği kanatıp kurutan bir tuzak. Savaşamadım, yenildim. İtiraf saatlerinde söyleyebiliyorum ancak cesaretsizliğimi. Kaçmak zorunda olduğum, gitmek için kendime nedenler bulduğum.


İki damla oldu bu gece akan, biri sen diğeri de ben. Tutulmayan sözler uçuştu odamda. Sayfalara düşer, resim olur diye bekledim. Belki de bencilce ama özledim. Sen duyma bunları, ben kendimle konuşuyorum sadece. Savaşım kendimle, sevdam kendimle. Karma karışık olan zihnimle, yüreğimle. Direkler üzerinde bir kule buldum saklanacak. Çıkışta zor iniş de. Bütün seslerin yüksek olduğu bir yerden buraya kaçıp saklandım. Hiçbir şey duymak istemezcesine. Sadece yalnızlık şarkıları yansıyor yüksek duvarlardan. Aşkların ardından yaşanılan yalnızlıklardan…


Gönlüm kırılmış, gözyaşlarım akmış, neler akmış zamandan. Süslü kelimelerin bile anlamları yok oldu bu gece. Tek bir geceye sığsın bu hüzün ve kara bir tren sireniyle uyanayım bu rüyadan. Beni başka bir yere götürecek olsun bu tren. her şeyden, sevdadan, senden uzak olan, sadece benim olan ve sadece ben olan. Gözyaşım senin için aksın bu gece. Hüzünlerden siyah zambaklar koydum vazoma. Beyazlar sendin bir zaman, şimdi siyahlar ben, kara gözyaşlarım. Sen de o karaların içindesin ya hala. Benim sadece bana kaldığım bir yerdeyim ben şimdi. Kendimi kandırdığım sadece….


Mavisihir

0 yorum: