BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Hürriyet

12 Aralık 2008 Cuma

SENDE KALSAYDIM EĞER


Sende kalamazdım o kadar yaşanlardan sonra. Kırılan vazolar gibi oldu hayatımız. Yap boz oyunlarını çocuklukta bıraktım ben. Sen daha yeni geçtin çocukluk zamanlarını. Senin kayıplarının sorumlusu değilim ben. Tüm faturalarını bana kesemezsin hayatın. Tıpkı gelgitlere döndü bu aşk zamanla. Hırpalandı/ k ve hatta hırçınlaştı/k. Kaybettikçe karaladın, güneştim ben sen beni katranla boyamaya çalıştın. Hiç mi görmedin senin hayatına yaydığım ışığı? Şimdi ne kadar geç oysa. Bütün bu feryatların bir uçurumdan yuvarlanıp gidiyor farkında değilsin. Sıra sana gelecek feryatlara takılıp ve sen de yuvarlanıp kaybolacaksın.


Benim için kocaman bir kara deliksin artık. Takılıp kalamayacağım ya de demir atamayacağım. Geniş bir ufuk vardı eskiden önümüzde senin göremediğin. Değil ben sana kimse yetemez ki.Ben neyi öğrendim biliyor musun? Aşkı bulmak kolay, rüzgar gibi aşk. Her yönden benim saçlarımı uçuracak bir esinti var. Zor olan yaşatmak, yaşamak, taşımak. Öyle bir yürek gerek ki bana, senden ve senlikten uzak. İsyanlarıma kulak verecek bir yürek, bana bakmayacak beni yaşayacak bir yürek.


Bir beden değilim ben sadece. Sadeliğim, saflığım, can ve cananım, nalanım, bir tomar sevgiyim ben. Ruhum,belki içmeye muhtaç olduğun su, belki de soluduğun hava. Her nerde görüyorsan beni oradan oku bu satırları. Ben sende kalamam artık. Ben sadece bana ait oldum çoktan. Kilitler vurdum kapılarıma, pencerelerime. Bazen gün ışığını bile almıyorum içeri, beni alıp götürecek diye. Savunmasız ve ürkek bir yürekte, korkak bir can oldum. Tek bir yere borcum var benim. Onu ödemek için bekliyorum. Nerden okuyorsan bu satırları, bir daha senden kalmaya çağırma beni. Seninle olmaz artık. Çok geç kalmış hayat sana,oysa ben çok bekledim seni kapılarda.


Ben sadece bana aidim artık, kimse istemesin beni benden. Haydi bana eyvallah, yolum uzun kilitlerin altında. Sende kalamam artık ama benden başka bir yerde asla. Sakın oralarda arama beni, yorulma. Senin bulamayacağın bir yerdeyim ben, artık bendeyim. Sende kalmalarımla kayıp zamanlarımın yaralarını sardım, bekliyorum….


Mavisihir

0 yorum: