BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Hürriyet

25 Eylül 2010 Cumartesi

İŞTE, BÖYLE BİR ŞEYDİ SENİ SEVMEK...






Avuçlarımda kalan kokunu çektim günlerce içime ve seni bir daha, bir daha yaşadım doymamacasına. Anılarımın en başına koydum resmini, özledikçe izledim. Avuçlarımı hiç çekmedim burnumdan, kokladım, kokladım. Daha beter özledim seni. Kokuna kavuştukça yandı yüreğim, yüzünü mıhladıkça gözlerime özlemim derinlerime işledi.


İşte, böyle bir şeydi seni sevmek…


Etten, kemikten ve sestendi sevdam. Ruhumdandı, özlemek ve seni sevdikçe tamamlamak eksiklerimi. Sana alıştıkça, sen olmaktı yaşam. Senin gibi görmek, senin gibi konuşmaktı. Beni sana yaşatmaktı, sevmek. Yüzümü avuçlarının arasında düşlemekti, rüyaların hepsi. Bıkmadan gözlerine bakmaktı, istediğim. Baktım…


Kalabalıkta ve yalnızlıkta, seni düşünmekti. Sana koşmaktı, acele yerinden. Sesini duymak için, bahaneler türetmekti. Her satırı, seni düşünerek işlemekti satırlara. Nakışlarda gözlerinin rengini aramak ve bulmaktı. Baktığım her resmin köşesinde, seni bulmaktı. Aslında, hepsinde sana bakıyor olmaktı ya!


İşte, böyle bir şeydi seni sevmek…


Sevdiğin yemekleri yapıp, seninle karşılıklı yer gibi sofraya oturmaktı. İçki yerine, özlemini doldurmaktı her kadehe. Birini sana ikram etmekti. Sevdiğin tüm filmleri, kokunun sindiği her şeyi kucaklayarak yeniden izlemekti. Senin adımladığın yerlerden yürümek, oturduğun yerlerde oturup egeyi seyretmekti. Bilinçsizce adını yazmaktı duvarlara. Sanki seni sevdiğimi anlıyorlar sanarak, utanmaktı çocukça. Gülümseyerek hayata, gözlerimi kaçırmaktı imrenen bakışlardan. Nazara gelmesin diye, saklamaktı seni tüm evrenden.


İşte, böyle bir şeydi seni sevmek…



Mavisihir

3 yorum:

tufan dedi ki...

Okudum,imrendim ve gülümsedim,özlemişim böylesi güzellikleri,böylesi yaşabilmeyi sevgiyi özlemişim,teşekkür ediyorum sevgili arkadaşım her zamanki gibi yine çok hoş duygularla yansıtmışsınız gönlünüzden gelenleri.
Hayatın tüm iyilikleri sizden yana olsun.

Saygılar sevgiler.

gülsen VAROL dedi ki...

Kimsin sen??

Bu kadar etkileyici ve gerçek.. bu kadar sade ama nakkaş işlemişcesine.. nasıl yazar bir insan sevmese.. dile nasıl gelir bu süzülen hüzün??
Tesadüfen okudum bir başka blogda satırlarını.
Bana tanıdık geldi!!..
Ve ilk defa ilk önce ben geldim ziyarete..
Merhaba mavi sihir!!

oyumben dedi ki...

Hoşmuş.